INMULTIREA ALBINELOR PDF

-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hranahtml. riscurilor-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hrana__ INMULTIREA STUPILOR SE FACE PRIN MAI MULTE METODE. ROIREA NATURALA; ROIREA ARTIFICIALA.

Author: Mikale Mautaxe
Country: Kazakhstan
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 24 October 2016
Pages: 423
PDF File Size: 11.91 Mb
ePub File Size: 13.75 Mb
ISBN: 276-8-94188-809-2
Downloads: 58114
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajishicage

Zbor de curatire pe 2 Martie iar unele albinute chiar au inceput sa bage si putin polen. Diagnosticarea familiilor la exterior si cu ajutorul ramei claditoare. Iernatul stupilor – Hranirea albinelor iarna folosind anticamera din folie dubla fara pierde caldura.

Matcile tinere dau lupta pentru suprematie – Inmultire eficienta a doi roi secundari de albine. Regele in trecut -Vizita M. Tutova cateva din poze: De la 4 rame la 12 rame doar in primavara asta. Iernatul in folie dubla permite hranirea cu miere cristalizata si polen fara a pierde caldura.

Incercam o rezolvare impreuna. Discutie utila despre varroa destructor, eficienta sporita a ramei albinelir si deparazitarea la Bio Stup. Acum o dam in licitari.

daca este cineva interesat de CARTEA STUPARILOR SATENI Sibiu

Chiar este foarte bine explicat incepind de la plantare si pinal la recolta. Aici aveti raspuns direct.

Veninul de albine este un produs de secretie al albinelor lucratoare, ce este stocat in punga de venin si eliminat la exterior in momentul inteparii, care de fapt reprezinta un act de reflex de aparare. Metoda eficienta pentru productie de adaugare a unui cat nou, dupa ce unul a fost umplut cu miere.

Cum nimultirea un roi.

Cules de salcam download

Matca in semicarantina produce rama capcana de varroa ce va fi deparazitata intr-un stup special pregatit. Bio Stupul prezentat la Targul Mures si Constanta.

Rama claditoare in actiune – capcana naturala inmultjrea varozei. Productie buna de miere. Zi de primvara in iarna. Lectia 1 – O noua tehnologie apicola. Ucenicul apicultor la lucru – Cautam raspunsuri la probleme din stupina.

Fagurii inchisi albineoor culoare sunt preferati de albine pentru formarea ghemului la iernat pentru ca retin caldura mai bine. Selectia matcilor din roiul secundar se face in locatia de tranzitie – Roirea albinelor. Cresterea matcilor este esential oricarui apicultor, si reprezinta motorul principal care va da putere stupului primavara sa iasa din iernat si sa inceapa dezvoltarea catre un nou an apicol. Sava -Despre Podul lui Labinelor din Tr.

Nu o vad ca pe o afacere. Stupul Bio la targul apicol de la Slobozia: Selectia ramelor stocate in pavilion. Trebuie sa ai o gramada de bani si de teren,apoi sa astepti 5 ani sa vezi daca recoltezi ceva. Nu mai dau exemplu cu fripturica ce- i cuprinse pe multi romani- strutomania.

Cursuri apicultura la distanta proful online Ioan Ursu lectii stuparitul afaceri albine apicultori incepatori sfaturi practice matci stupina apicole Length: Bio Stup vatra – Practica.

Discutie cu Inmultirew din Borsa care a cumparat Bio Stupi noi si populati cu familii de albine de la mine. Cresterea Matcilor Cresterea matcilor este esential oricarui apicultor, si reprezinta motorul inmultireea care va da putere stupului primavara sa iasa din iernat si sa inceapa dezvoltarea catre un nou an apicol. Pe 15 Feb observam si albinute care aduc polen!

Conversie stup normal in Bio Stup. O situatie inedita dintr-o familie de albine, sansa declansarii cresterii de botci de calitate.

Don’t go! We have so much more to offer!

Ia Sibiul la picior. Sper sa nu deranzeze.

Selectia matcilor si imperecherea folosind “Bio Stupul – Ioan Ursu”. Mici secrete si sfaturi pentru a creste sansele de imperechere a matcilor. Un apicultor pe stupi clasici a dorit sa vada performanta “Bio Stupului – Ioan Ursu” in practica.

Macar sa fie o in,ultirea ce sa sporeasca in mod inteligent profitul, evident fara accesul in plantatie a ramatoarelor pt a nu cauza eventuale daune prin scurmarea si cautarea trufelor, ei ar putea fi adapostiti evident tot in aer liber intr-o livada cu meri, pruni, corcodusi, adica trebuie tinuti in aer liber, creat un adapost totusi pt a le crea niste conditii mai bune si mare atentie ce fructe pot consuma fara a risca sa se sufoce cu samburi, aici este deja necesara intelepciunea unui cunoscator.

Biostupul in productie – Albinutele au umplut catul cu miere in timp ce matca a facut naveta. Ene C-tin la Reg.

See, that’s what the app is perfect for.

Un roi de albine aproape de a genera un para roi – Probleme, discutii, sfaturi apicultura. Problema inedita fara rezolvare. Reteta cu fructe si produse apicole Miere de albine Polen Propolis pe care o prepar dimineata. See all Inmultirez Experts.

Biostupul stationar prezentat unui apicultor de 81 de ani – Cum s-a nascut ideea si avantajele lazii.